Datum: 21 maart 2019 | Tijd: 12:30 | Locatie: Mereveld, Mereveldseweg 9 Utrecht | Prijs: 145

Symposium | Hoe sexy is uw praktijk? (21 maart 2019)

Hoe staat het met de seks in uw huisartspraktijk? Na 25 jaar maakt SeksHAG met de NHG Expertgroep Seksuele Gezondheid de balans op: wat was er? wat is er? wat komt er?

Tijdens het 25-jarig Symposium SeksHAG op 21 maart 2019 leert u samen met collega’s wat de laatste stand van zaken is over actuele onderwerpen zoals hiv Pre Expositie Profylaxe (PrEP) en Mycoplasma genitalium.

Wat is de betekenis van anale chlamydia infecties bij vrouwen in het kader van re-infectie? Is seks nu zonde in Andere culturen? Weet u wat een normale seksuele ontwikkeling is? Wat kunt u patiënten met chronische ziekten en handicaps bieden als het gaat om positieve seksuele gezondheid? Welke nieuwe hulpmiddelen zoals seksrobotica en diagnostiek op de smartphone zijn te verwachten? En last but not least: hoe communiceert u over seks, en liefst ook nog genderspecifiek, lhbt-sensitief en cultuur-positief.

We bieden u zowel lezingen – met als keynote spreker columniste Hassnae Bouazza –, als veel interactie in (plenaire) workshops, vluggertjes en anonieme mentimetercontacten.  

Kosten: leden €105,- niet leden €145

Meer informatie en aanmelden

Reacties