Agenda item bijeenkomst seksualiteit in het verpleeghuis
Datum: 1 oktober 2019 | Tijd: 16:00 | Locatie: Ontdekstation 013 Burgemeester Brokxlaan 20 in Tilburg | Doelgroep: zorgprofessionals, cliënten, mantelzorgers, onderzoekers, beleidsmedewerkers, managers en docenten

Seksualiteit in het verpleeghuis: hoezo n.v.t.?

Intimiteit en seksualiteit zijn levenslange behoeften, ook bij ouderen in het verpleeghuis. Maar hoe ga je hiermee om als (toekomstig) zorgprofessional?

Intimiteit en seksualiteit zijn levenslange behoeften, ook bij ouderen in het verpleeghuis. Maar hoe ga je hiermee om als (toekomstig) zorgprofessional? 

Op 1 oktober gaan 100 (toekomstig) zorgprofessionals aan de slag met dit thema en zullen zij in multidisciplinaire teams werken aan ideeën en oplossingen om nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van cliënten (en hun partners) op het gebied van intimiteit en seksualiteit. 

Tijdens de expo zullen de teams hun ideeën en oplossingen presenteren aan de buitenwereld.

Heb jij hart voor de ouderenzorg? Wekt het thema seksualiteit in het verpleeghuis jouw interesse? Vind je het leuk om je te laten inspireren en verwonderen door innovatieve ideeën, ontworpen door zorgprofessionals? Bezoek dan deze expo!

Meer informatie en aanmelden 

 
 

Reacties