Er staan vijf berichten voor je klaar...

2 november lanceerde Rutgers, tijdens het 50-jarig jubileum, de videoreeks ‘Vijf ongelezen berichten’. Zijne Majesteit de Koning kreeg de videoreeks als eerste overhandigd. In de reeks ‘Vijf ongelezen berichten’ richt de 22-jarige Anne Bosveld zich in briefvorm tot vijf jongeren afkomstig uit alle delen van de wereld.

Op geheel eigen wijze en in de voor haar kenmerkende rauwe, ongepolijste stijl brengt Anne grote complexe problematieken -gerelateerd aan de vijf kernthema’s van Rutgers- terug tot toegankelijke, herkenbare situaties die zich dagelijks afspelen in de leefwereld van jongeren.

Jonge mensen: de focus Rutgers

De videoreeks ‘Vijf ongelezen berichten’ is geproduceerd door Arteffects. Deze schetst op eigentijdse wijze een beeld van het werk dat Rutgers vandaag de dag in de wereld verricht, met een duidelijke link naar behaalde mijlpalen in het verleden.

Onze samenwerking met Anne onderstreept de nieuwe strategische lijn die Rutgers heeft uitgezet. 

Jonge mensen hebben vanaf nu niet alleen de focus in onze activiteiten, waar mogelijk geven wij hen ook een plek om van zich te laten horen als het gaat over seksuele voorlichting, seksueel geweld, anticonceptie en veilige abortus.

Wij wensen u veel inspiratie toe en nodigen u van harte op de video’s te verspreiden op social media, via de deel-buttons op de site. 

De filmpjes zijn nu te bekijken via www.rutgers50.international.

Meer weten over Rutgers50?

Wij hebben de jubileumbijeenkomst samengevat in een online magazine met daarin een terugblik, aanvullende citaten, foto’s en video’s. 

Reacties